NIEUWE KANTOREN EN SHOWROOM

Interieur De Keyser blijft verder doorgroeien en zal tegen de zomer van 2021 hun nieuwe kantoren en showroom openen.

More Soon!

PAND 66

Op een absolute toplocatie treft men dit prachtig nieuwbouwproject aan in het centrum van Diksmuide. Deze nieuwbouwresidentie, “Pand 66 “, is gelegen op wandelafstand van winkels, horecazaken, scholen en openbaar vervoer. De voorzijde biedt een mooi beeld op de commerciële IJzerlaan, de achterzijde toont een prachtig zicht op de IJzertoren.
Op een boogscheut van de residentie bevindt zich het gloednieuwe provinciaal domein “De IJzerboomgaard” (een echt wandelparadijs en recreatiegebied) en de start van talrijke andere wandel- en fietspaden.
Dit hoogwaardig woonproject omvat 8 appartementen, 10 garages en 2 staanplaatsen. U heeft de keuze tussen een gelijkvloers appartement met terras en tuin, een appartement op het eerste of tweede verdiep met terras of een penthouse op het 3 de verdiep met twee terrassen.
Deze residentie biedt haar bewoners een unieke combinatie van afzonderlijk wooncomfort, tijdloze architectuur én betaalbare prijzen.

Inrichting: Interieur De Keyser

Meer info via:
http://www.immofrancois.be

Residentie Aurora II

Residentie Aurora II is gelegen op een absolute toplocatie, pal in het centrum van Diksmuide en bestaat uit 12 kwalitatief afgewerkte woonappartementen met prachtig en uitgestrekt verzicht. Dit project is gelegen vlakbij grootwarenhuizen, scholen, station, Grote Markt, horeca,…
Kortom al deze facetten maken van Aurora II een uniek woonproject, een ware topinvestering!

Inrichting: Interieur De Keyser

Meer info via:
http://www.vastgoedvanoverschelde.be/

Cachet

KARAKTERVOLLE STRAKKE ARCHITECTUUR IN HET HART VAN KOKSIJDE. Residentie Cachet is ideaal gesitueerd voor wie graag centraal en dicht bij alle faciliteiten vertoeft. Slechts op enkele stappen van alle winkels en het openbaar vervoer. Deze appartementen zijn zeker een aanrader voor bijvoorbeeld minder mobiele personen of mensen die genieten van het bruisend leven van Koksijde Bad…
Alle appartementen beschikken over ruime zonnige balkons achteraan. Vooraan geniet u ofwel van een uitgestrekt zicht dankzij een mooie loggia ofwel van een ruim balkon met een breedte van 1m20 . Naast de mooie architectuur is de verzorgde en kwalitatieve afwerking binnenin zeker een reden tot aankoop in residentie Cachet . Wij garanderen u een 100% traditionele bouw, alles in baksteen, met asymmetrische balkons.
Ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers.

Inrichting: Interieur De Keyser

Meer info via:
http://www.agencenotredame.be

NIEUWS

section header separator

Nieuw – Verdeling Louverdrape

louverdrape_horiz_hout_02

Vanaf heden kan je ook bij ons terecht voor alle zonnewering en verduistering.
In ons gamma bieden we alle verticale & horizontale lamellen aan op maat alsook de rolgordijnen.
Vraag vrijblijvend info hierover! Tevens kunnen wij ook kijken voor de schilderwerken zodat uw interieur een nieuwe frisse wind krijgt tegen de zomer!
Neem een kijkje op onderstaande website en contacteer ons indien u verdere vragen heeft, we helpen u graag verder!

http://www.louverdrape.be

logo_1