ONZE TROEVEN

section header separator
8c556f61b3cc7f3405e70c23a5e6a0f6
  • INDIVIDUELE EN PERSOONLIJKE AANPAK

 

Doordacht ontwerp en uitgepuurd maatwerk. Wij realiseren sfeer, klasse en functionaliteit op een hoogstpersoonlijke manier. Wij luisteren naar uw verhaal en vertalen uw briefing in een stijlvol concept.

Wij maken van dit ontwerp een 3D visualisatie voor u klaar zodat u zich reeds kan inleven in het interieur.

 

  • 4DE GENERATIE NEEMT HET OVER

 

Vertrouw op onze vakkennis – Dit is het resultaat van 3 generaties ervaring en de 4de generatie neemt het roer over. Matthias De Keyser is gedreven en staat open voor nieuwe ideeën. Hij probeert zijn knowhow continu te versterken met nieuwe materialen en trends en kiest resoluut voor kwalitatief hoogstaande materialen.

Vakmanschap in combinatie met technologische machinepark maken van uw project een droom.

 

  • DE ARCHITECT – ONZE PARTNER

 

Indien u reeds een (interieur)architect heeft, kunnen we samen uw project overlopen. Wij verzorgen de technische uitwerking en uitvoering van uw nieuwbouw- of verbouwingsplannen. Alles gebeurt in nauw overleg met uw (interieur)architect zodat u alleen hoeft te genieten.

  • MAATWERK – EIGEN ATELIER

 

Wij geven u advies over materialen en afwerkingen. Door onze jarenlange ervaring kennen we de toepassingsmogelijkheden en eigenschappen van de beste houtsoorten, stenen, kunststoffen,… In ons eigen atelier met de hoog technologische bewerkingsmachines en ons vakmanschap maken we uw project volledig op maat.

Wij maken niet enkel projecten voor particulieren maar ook voor collega interieurbouwers, aannemingsfirma’s of de doe-het-zelver. Bij ons kan je tevens terecht voor het zagen en afplakken van plaatmateriaal.

 

  • TOTALE COÖRDINATIE

 

Indien gewenst kan u ook op ons een beroep doen voor de totale coördinatie van uw bouw- of verbouwing. Wij doen dit in combinatie met eigen uit te voeren werken zoals het uittimmeren van ale mogelijke constructies, wanden en plafonds, binnendeuren en maatwerkmeubelen voor koken, wonen, slapen, werken.

Voor alle andere zaken zoals ruwbouw, technieken van sanitair, CV en electriciteit, ventilatie, pleister-, chape-, vloer-, schilder -en decoratiewerken… doen wij een beroep op een aantal vaste onderaannemers.

Het kiezen van een eigen aannemer is voor ons zeker geen probleem, ook met hen kunnen wij perfect samenwerken.